Mobilne tehnologije

O odjelu

Nakon mnogo godina iskustva u distribuciji, u Logisti je 2011. godine osnovan Odjel mobilnih tehnologija.

Odjel se bavi distribucijom dodatne opreme za mobitele, računalne periferije te gaming i putnih dodataka a na tržištu je prisutan kao zastupnik brandova: Cellularline, PanzerGlass, Jabra, Goodram, Trust, Manhattan, Intellinet, SJ Cam, Tellur i Travel Blue.

Danas se Odjel mobilnih tehnologija sastoji od dva, lokacijski odvojena tima, od kojih je jedan u Hrvatskoj, a drugi u Sloveniji.

Razgranata mreža postojećih klijenata, diljem Hrvatske i Slovenije, omogućuje Logisti plasiranje proizvoda do brojnih novih korisnika, a distribucijom su pokriveni svi prodajni kanali: mobilni operateri, potrošačka elektronika, benzinski servisi, IT i multimedijalne maloprodaje, trafikantski lanci, zračne luke, knjižare i pojedinačne specijalizirane trgovine.

Logista svojim partnerima nudi suradnju baziranu na maksimalnoj podršci. Svakom partneru se pristupa individualno, analizom specifičnih potreba i želja. Cilj je stvaranje korektnog i profesionalnog odnosa, što dokazuju dugogodišnji ugovori s brojnim klijentima među kojima su i neke od najvećih hrvatskih kompanija.

OMT team