e-distribucija

O odjelu

Prvi elektronski bon ikad isprintan, isprintan je u Logisti

Među prvima u Hrvatskoj tvrtka je prepoznala prednosti elektronskog poslovanja te, kao Vipnetov partner, započela pionirski posao e-distribucije prepaid bonova za mobitele. Danas je Logista jedan od tri najveća e-distributera u državi, s više od 2.000 vlastitih postavljenih terminala za e-prodaju.

Tvrtka aktivno radi na razvoju novih tehnoloških rješenja te, uz mogućnost prodaje na POS terminalima, nudi i prodaju na web POS terminalima, što uvelike pojednostavljuje i olakšava rad trgovcima, prodajnim mjestima i distributerima. Time Logista gradi “elektronski autoput” kojim će u budućnosti moći prevesti svaku sličnu uslugu sve do specifične blagajne i prodajnog mjesta.

Osim za A1, Logista u ponudi ima i elektronsku nadopunu prepaid kredita za Hrvatski telekom, Tele2, Autocestu Rijeka - Zagreb te paysafecard, dostupnu na više od 2.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Trendovi u maloprodaji pokazuju iznimno brz razvoj elektronskog poslovanja, a njegove goleme prednosti prvenstveno se očituju kroz uštede i ubrzavanje prodajnog procesa, čime se ujedno zadovoljavaju i sve veće potrebe krajnjih kupaca.