Karijere

Prodajni savjetnik u maloprodaji (m/ž)

Tražimo pojačanje u našim maloprodajnim poslovnicama na lokacijama: Rijeka, Krk, Crikvenica, Pula, Poreč, Rovinj.

Saznaj više i prijavi se!

Savjetnik u prodaji poslovnim korisnicima (m/ž)

Tražimo pojačanje u našem B2B odjelu na lokacijama: Rijeka, Zadar, Dubrovnik, Poreč, Pazin, Novigrad.

Saznaj više i prijavi se!

Logista Team

Logista team predstavlja više od 160 zaposlenih unutar 5 prodajnih odjela uz podršku zajedničkih službi; IT odjela, računovodstva, financija, odjela ljudskih potencijala, logistike i marketinga.

Otvorene molbe

Bez obzira na trenutačne potrebe, Logisti se uvijek možete javiti s interesom za zaposlenje, i to na način da pošaljete otvorenu molbu i životopis na e-mail adresu ljudski.potencijali@logista.hr

Svim kandidatima koji se prijave, nastoji se dati mogućnost da se i osobno predstave.

Studentski poslovi

Zbog sezonskog karaktera posla te povremenog povećanja obima poslovanja, Logista ponekad ima potrebu za studentskim angažmanom.

Ako ste otvoreni za nova iskustva, ambiciozni i vrijedni, a uz studiranje stignete i raditi, pošaljite svoj životopis na e-mail adresu ljudski.potencijali@logista.hr

Karijere

Logistin način rada

  • Međusobnim uvažavanjem, razumijevanjem i povjerenjem, Logistin kolektiv svakodnevno gradi poštovanje kolega, suradnika i korisnika te na taj način stvara pozitivnu radnu atmosferu.
  • Za razliku od drugih, Logista uvijek teži novim idejama i novim rješenjima te cijeni hrabrost i radoznalost u istraživanju novih puteva prema uspjehu
  • Logista vjeruje da profesionalnost donosi rezultate te doprinosi daljnjem razvoju tvrtke. Izuzetno je važna stručnost, odgovornost i pouzdanost u svakom radnom zadatku
  • Energičnost, ambicioznost i želja za uspjehom vode Logistu ka izvrsnosti i pomicanju vlastitih granica.

Majda Medanić
Voditeljica ljudskih potencijala

Svoju kulturu i komunikaciju gradimo na poštovanju i profesionalnosti, kako prema klijentima i partnerima, tako i jedni prema drugima bez obzira na funkciju ili položaj. Naš tim visokomotiviranih i angažiranih zaposlenika je čvrsti temelj našeg poslovanja.

Zašto raditi u Logisti?

Logista svojim djelatnicima pruža ugodnu radnu sredinu u kojoj se mogu realizirati profesionalni i osobni ciljevi.

Tvrtka kod svojih zaposlenika prepoznaje trud i dobro obavljene poslove, a najviše cijeni dodatni angažman koji doprinosi razvoju odgovornosti svakog pojedinca. Vrednuju se i nagrađuju rezultati i postizanje ciljeva, kako pojedinaca tako i timova, te se na taj način potiče timski duh. Svaki novi zaposlenik prisustvuje odgovarajućoj edukaciji te radi uz mentora tijekom procesa prilagodbe i uvođenja u posao. Prema zaslugama, moguće je napredovanje na radnom mjestu, a tvrtka organizira i potiče sudjelovanje na različitim treninzima i edukacijama tijekom zaposlenja kako bi djelatnici mogli razvijati svoje potencijale.

U Logisti su najbrojniji prodajni predstavnici, koji svakodnevno uspješno rješavaju potrebe klijenata i korisnika. Upravo ih njihova ambicioznost, samoinicijativnost, energičnost i fleksibilnost vode ka uspjehu, a ljubaznošću, susretljivošću i poštovanjem grade izvrsne međuljudske i poslovne odnose. To dokazuju i mnoge nagrade koje su primili za svoju profesionalnost i učinkovitost.

Postupak selekcije kandidata

Nakon zaprimanja prijava kandidata, Logistin Odjel ljudskih potencijala pregledava životopise, te odabire one koji udovoljavaju uvjetima te čiji profili najbolje odgovaraju traženom radnom mjestu. Odabrani kandidati pozivaju se na razgovor, a po potrebi i na psihološko testiranje te testiranje stručnih znanja. Kandidati koji uđu u uži izbor dolaze na drugi krug razgovora, u koji je uključen i voditelj odjela.

Nakon odabira kandidata za radno mjesto, svim ostalim kandidatima šalje se obavijest o ishodu selekcijskog postupka.

Postignuća

Najbolji poslodavac u 2022. u djelatnosti Trgovine

Neovisnim istraživanjem portala Moj posao u 2022. godini, ponovno smo proglašeni Najboljim poslodavcem u Hrvatskoj u djelatnosti trgovine i time smo ušli u sam vrh hrvatskih poslodavaca 6-tu godinu zaredom.Ponosni smo na činjenicu da bi čak 77% naših kolegica i kolega preporučilo svoje radno mjesto ili tvrtku svojim prijateljima, a angažiranost je na visokih 78% što je na razini najboljih svjetskih poduzeća. Isto je rezultat ulaganja u razvoj i edukaciju svih naših  zaposlenika, pravedan i profesionalan način upravljanja, menadžment koji je posebno fokusiran na odnos u timu i na podršku svakom pojedinačnom zaposleniku. Naš je slogan „Pokretani snagom tima“ i zato smo sretni da upravo doprinos svakog člana tima čini naš uspjeh i naš rast, uvijek imajući na umu međusobno poštovanje, uvažavanje i podržavanje.

poslodavci
poslodavci
poslodavci
poslodavci

Kava s najboljim poslodavcem

Na svečanoj dodjeli nagrada „Najbolji poslodavac“, Logista je 2020. godine ušla u TOP 3 među srednjim tvrtkama temeljem rezultata istraživanja zadovoljstva zaposlenika koje je proveo portal MojPosao. U okviru prvog ovogodišnjeg webinara „Na kavi s najboljim poslodavcima“, portal MojPosao je ugostio neke od najboljih poslodavaca, a gostovala je i naša Voditeljica ljudskih potencijala, Majda Medanić. Ovakvim pozivima se uvijek rado odazovemo.

kipic
nagrade