JTI distribucija

O odjelu

Logista je svoje poslovanje započela upravo djelatnošću distribucije. Od samih početaka, tvrtka je praksom i iskustvom izgradila vlastiti know-how u distribuciji. Logista je svoje poslovanje započela upravo djelatnošću distribucije. Od samih početaka, tvrtka je praksom i iskustvom izgradila vlastiti know-how u distribuciji. Kao specijalisti u toj grani, Logista spremno prihvaća nove izazove tržišta i razvija distribuciju bilo kojeg novog proizvoda.

Široko razgranata mreža partnera i kupaca diljem Hrvatske omogućuje plasman proizvoda i do najudaljenijeg potrošača ili novog korisnika. Raspon Logistinih kupaca proteže se od velikih trgovačkih lanaca, preko maloprodajnih trafikantskih lanaca i lanaca benzinskih postaja, sve do pojedinačnih specijaliziranih trgovina ili sezonskih trafika na plaži.

Godine 2010. Logista postaje ponosni partner vrhunske multinacionalne kompanije Japan Tobacco International (JTI). Razvojem specifične distribucije njihovih proizvoda (Camel, Winston, LD i Sobranie), koji tada još nisu postojali na hrvatskom tržištu, započela je suradnja koja je još uvijek postojana i uspješna.

Uz asortiman iz ponude JTI cigareta i duhana, u sklopu ove distribucije nudimo i široku paletu proizvoda usko vezanih za duhanske proizvode, kao što su: filteri, punilice, upaljači, papirići i role za motanje itd.