O nama

Povijesni razvoj

Poduzeće Logista osnovano je 1994. godine u Rijeci, a sami počeci vezani su uz distribuciju duhanskih proizvoda. Tražeći svoje mjesto na tržištu kroz suradnju s novim partnerima, Logista početkom 1999. godine postaje ekskluzivni zastupnik prvog privatnog mobilnog operatera u Hrvatskoj - tvrtke Vipnet, dugogodišnjeg lidera u tržišnim inovacijama u svojoj branši. Tako je bliska, dugogodišnja suradnja rezultirala otvaranjem prve maloprodajne poslovnice u vlasništvu tvrtke Logista. Time započinje razvoj brenda Mobilcentar i širenje maloprodajne mreže poslovnica, a paralelno se razvija i odjel za A1 poslovne korisnike. Daljnjim razvojem ostvaruje se suradnja s vodećim svjetskim brendovima JTI (Japan Tobacco International) i Cellularline.

S obzirom na konstantan rast i razvoj, posebna pažnja usmjerava se na stvaranje profesionalnog Logista tima, spremnog za brojne izazove u radu s velikim korporacijama.

1994. Osnivanje Logiste i razvoj distribucije

2000. Početak distribucije prepaid bonova - A1 (nekadašnji Vipnet)

2002. Otvorena prva Mobilcentar A1 poslovnica

2004. Otvaranje odjela za A1 poslovne korisnike

2008. Početak E-distribucije

2010. Početak suradnje sa Japan Tobacco International

2011. Početak suradnje sa Cellularline-om

Misija i Vizija

Vizija

Biti kompanija koja je posvećena prepoznavanju potreba svojih klijenata.

Misija

Razvijanjem dugoročnih partnerskih odnosa, stvaramo dodatnu vrijednost na zadovoljstvo naših zaposlenika, klijenata i partnera.


Poslovno-profesionalna i društveno odgovorna tvrtka

Menadžment, zajedno sa zaposlenicima tvrtke, vjeruje u važnost izgradnje velike, pouzdane tvrtke koja brine o ravnoteži između profitabilnosti i društvene svijesti

Kroz širok spektar usluga koje pomažu u svakodnevnom radu i komunikaciji te kroz stručnost u poslovanju, kreiraju se individualna rješenja za potrebe klijenata i korisnika.

Poticajna i profesionalna okolina, stalni rad na zadovoljstvu i unapređenju zaposlenika, kao i in-house odjel za ljudske potencijale - pokazatelji su u kojem smjeru se Logista razvija.

Naše Vrijednosti

“Poštovanje se poštovanjem vraća”

Jedan od temeljnih obrazaca ljudskog ponašanja.

Međusobno razumijevanje i uvažavanje, pozitivna radna okolina, jednakost svih članova, slušanje i povjerenje načini su kako se poštovanje u Logisti svakodnevno primjenjuje i živi..

“Mi smo najbolji u onome što radimo”

Stručnost, međusobno poštovanje i povjerenje, poštivanje rokova i dogovora, dosljednost i pravednost primjeri su profesionalnosti u Logisti.

Profesionalnost donosi rezultate, predstavlja ogledalo svih zaposlenika te doprinosi daljnjem razvoju Logiste.

“Izvrsnost - jer prosječnost je dosadna”

Energija koja nas u Logisti pokreće

Pomicanje vlastitih granica, 110 %-tno unošenje sebe u posao i hrabrost u želji za uspjehom pravi su primjeri kako mi u Logisti vrednujemo izvrsnost.

“Uvijek može bolje - pronađi način za poboljšanje”

U Logisti se nove ideje i rješenje objeručke prihvaćaju. Potrebno je biti hrabar i radoznao te utabati nove, još neistražene puteve.

Želimo biti drugačiji od drugih, stoga je upravo inovativnost za nas jedan od ključeva uspjeha.

Naša pozitivna energija